Home
Home

Kinderkerstfeest

Knoop het even in je oren!

Dat is het thema voor de kerstmiddag van dit jaar.
Op zaterdagmiddag 15 december organiseren de beide kerken een hele leuke kerstmiddag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We hopen weer tegen de 100 kinderen te morgen vertellen van de komst van Jezus naar de aarde voor ons.

Voor die middag zijn we op zoek naar glazen potjes. Mogen in allerlei vormen en maten zijn. Helpt u mee sparen? De komende zondagochtenden zetten we een doos in de Voorhof en De Hoeksteen waar alle potjes in mogen.

Ook zijn we voor die middag op zoek naar hulp. Wilt u ons die middag helpen? Stuurt u dan een email naar kerstmiddag@outlook.com.
En als u niet zelf in de gelegenheid bent om te helpen, kunt u dit ook financieel doen door middel van een gift t.a.v. de kerstmiddag.

Bedankt namens de kerstcommissie.

 

 

Plexat

 

Op 24 december gaan we weer samen naar de Kerstnachtdienst. Vooraf wat drinken en spelletjes bij Pieter. Meer info volgt!

 

En na de Kerstnachtdienst is er al een volgende activiteit bekend: vrijdag 18 januari gaan we bowlen!! Bij Winners, in Numansdorp, Schubertstraat 1. Vanaf 19 uur gaan we eerst met elkaar een frietje eten in De Voorhof en daar kunnen jullie dan ook jullie wensen voor kerkdiensten en club-activiteiten 2019 doorgeven aan de jeugdouderlingen.

 

Tot dan!