Home
Home
 

12 december Kerk voor Jou!

Op zondagochtend 12 december om 9.30 staat er weer een Kerk voor Jou dienst gepland in de gereformeerde kerk.

Het thema van deze dienst zal zijn “Maak de toekomst”. De jeugd is van harte uitgenodigd om de dienst live bij te wonen. Je hoeft je dus niet vooraf aan te melden. Uiteraard vragen we wel om de maatregelen in acht te nemen (mondkapje bij lopen en 1.5 meter afstand). Dit zal inhouden dat “de ouderen” wordt gevraagd om deze dienst vanuit huis te volgen. Maar niet getreurd, want we zullen er voor zorgen dat deze goed in beeld wordt gebracht door het beamteam!

We hopen ondanks alle maatregelen en restricties toch op een mooie dienst! 

 

Kinderkerstfeest 2021

Helaas kunnen we door alle coronamaatregelen dit jaar het kinderkerstfeest weer niet met jullie vieren!

Maar we hebben wel een ander leuk idee bedacht. Geef je naam en adres aan ons door en we komen op zaterdag december een verrassingstasje bij je afgeven, zodat je thuis het kerstfeest kunt vieren! Voor alle kinderen uit Numansdorp van 4 t/m 12 jaar.

Veel ouders hebben via school een flyer met een aanmeldlink ontvangen. Zo niet, mail dan naar carin.verheuvel@hervormdnumansdorp.nl

 

Overig Jeugdwerk
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn er tijdelijk geen avondactiviteiten voor het jeugdwerk. Zodra weer weer gaan starten, ontvangen jullie bericht en zijn jullie welkom bij:
 
K@njerKidZ!
Iedere vrijdagavond oefenen we in onze kerk tussen 18.30 uur en 19.15 uur.
Zit je op de basisschool? Zing dan met ons mee! 
Meer info via elly.korbijn@hervormdnumansdorp.nl.
 
Kinderclubs
Direct na het koor kan je op vrijdagavond naar de kinderclubs Spirit of Gideonsbende.
Informatie via elly.korbijn@hervormdnumansdorp
 
Plexat
Eens in de drie weken op vrijdagavond of zaterdagavond gaan we gezellige dingen doen met de tieners van 12 tm 16 jaar. We zijn gestart met een leuke trip naar Willemstad en hierna staat o.a. op het programma: bowlen, spelletjesavond, samen naar de kerstnachtdienst, enz.
Sluit je aan? Meer info via Carin (carin.verheuvel@hervormdnumansdorp.nl), die je kan doorverwijzen naar de groepsapp van Plexat (met Anne-Wil, Pieter en Coraliene als leiding).
 
Believe It en Meet & Eat
Bij Believe It (Hervormde kerk) en Meet & Eat (Gereformeerde kerk) leer je op een leuke manier steeds meer over het geloof.
Believe It is gepland op zondagmorgen tijdens de dienst (1x per maand) en twee weken daarna op dinsdagavond. Meer info via Carin (carin.verheuvel@hervormdnumandsdorp.nl).
Bij Meet & Eat is het gesprek over het geloof gecombineerd met een lekkere maaltijd. Meer info via Arnoud (pastoraalteamnumansdorp@gmail.com).