Home
Home

 

We gaan weer beginnen!

Na een lange en warme zomervakantie is alles weer voorbereid voor een nieuw seizoen jeugdwerk. Hieronder volgt informatie over het startweekend en het jeugdkamp. De data van K@njerKidZ! en clubs 2018 vind je onder het menu Agenda. Tot ziens!

Jullie jeugdouderlingen Janina, Elly en Carin

 

Startweekend 15 en 16 september: "Een goed gesprek"

In de kerk voeren we gesprekken over van alles en nog wat.

Wanneer zeggen we dat het een goed gesprek was? Dan gaat het in ieder geval om een echte ontmoeting, met tijd en aandacht. Dan gaat het ook over wat ons bezighoudt, bezielt. Wat we daaraan beleven en wat we daarvan door willen geven aan onze kinderen, aan onze vrienden en buren wellicht.
Daar gaan we met elkaar over nadenken in de Startdienst op zondag 16 september.
En natuurlijk is er na de dienst gezellig koffiedrinken, waar we onze gesprekken voort kunnen zetten.

De kindermiddag is op zaterdag 15 september van 15.15 tot 18.30 uur in de Voorhof. Het wordt een leuke middag met als afsluiting een lekkere maaltijd.
Meedoen met de kindermiddag? Vraag gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Opgeven via : startweekend@kerknumansdorp.nl

We hopen u en jullie te ontmoeten!

 

Plexat

Zaterdag 29 september is er weer Plexat in De Voorhof van 20.00 tot ca 22.00 uur.                Spelletjes avond, dus neem een spelletje mee!

 

Jeugdkamp 2018

Vind jij het ook leuk om een nachtje van huis te gaan, te gekke spelletjes te doen en samen veel lol te hebben?

Ga dan zaterdag 29 en zondag 30 september samen met de kinderen uit de Gereformeerde en de Hervormde Kerk Numansdorp en de Gereformeerde Kerk Strijen op kamp! We verblijven op het scoutingterrein Rotterdam in Capelle ad IJssel (www.scoutcentrumrotterdam.nl).

Iedereen van groep 3 tot 18 jaar kan zich opgeven. Je hebt hierover ook een uitnodiging per brief ontvangen. Voor aanmelding en vragen: zie contact-gegevens van de jeugdouderlingen op deze website.